Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zo stream jij onbezorgd jouw favoriete film of serie in het buitenland

Nieuws | 1 maand geleden | In samenwerking met onze partners

©
Foto: PIxabay
©
Foto: PIxabay

Ga je binnenkort op vakantie? Dan is de kans vrij groot dat je natuurlijk niets wilt missen van je favoriete serie die iedere maandag beschikbaar is op Netflix. Om ervoor te zorgen dat je ook op vakantie alles kunt zien wat je thuis ook kijkt, is het handig een tablet mee te nemen. Uiteraard kan het ook op je telefoon, maar heel ideaal is dit gezien het formaat van een telefoon natuurlijk niet. Met een doorsnee tablet kun je niet alleen samen kijken, maar ook de ondertiteling goed lezen.  Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, hebben we een aantal handige tips voor je.

Zo kun je tijdens bijvoorbeeld een bewolkte of regenachtige dag, ook gewoon met je tablet overdekt op het balkon zitten, terwijl je onder het genot van een hapje en een drankje naar je favoriete serie kijkt.

Zorg voor een tablet

Voordat je zorgeloos kunt streamen vanuit het buitenland, is het handig een tablet mee te nemen. Je telefoon kan natuurlijk ook, maar je kunt je wel voorstellen dat dit verre van ideaal is. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je tablet beschikt over de mogelijkheid tot het ontvangen van een wifi signaal en ook gebruik kan maken van een interne opslag voor het eventueel downloaden van je favoriete films of series. Want vooral in het buitenland, kan het nog wel eens voorkomen dat de internetverbinding alleen in de lobby snel en stabiel genoeg is om alvast wat afleveringen te kunnen downloaden. Dus wil jij tijdens je vakantie naar Polignano a Mare, een avondje Netflixen op je balkon, zorg dan voor een goede tablet.

Je internetverbinding

Streamen zonder internet dat gaat natuurlijk niet. Daar waar, zoals we eerder hebben genoemd, de snelheid van het internet in het buitenland vaak niet top is, is het belangrijk te weten hoe dit in de lobby zit. Is deze hier wel goed, dan kun je natuurlijk ook gewoon een aantal afleveringen downloaden, zodat je deze op het balkon zonder internet gewoon kunt kijken. Heb je nu zelf een 4 of 5G verbinding op je telefoon en beschik je over onbeperkt internet, dan kun je je telefoon natuurlijk ook gewoon gebruiken als hotspot. Let alleen wel op dat je batterij hier een stuk sneller door leeg gaat, dus je wel zorgt voor een oplader of powerbank. Het is natuurlijk niet prettig dat je telefoon leeg is, terwijl je net bij het laatste kwartier van een spannende aflevering bent aangekomen. 

Denk alvast na over films en series

Ga je binnenkort naar de prachtige Italiaanse plaats Puglia, dan is hier natuurlijk genoeg te zien. Toch kan het zijn dat je het prettig vindt om ‘s avonds even een filmpje of serie te kijken om alles van die dag te kunnen laten bezinken. Het is dan wel zo fijn dat je alvast een lijst met films en ook series hebt, die je graag zou willen zien. Vaak zijn we namelijk onnodig veel tijd kwijt aan het zoeken naar een leuke film of serie, voordat we er dan uiteindelijk één hebben gevonden.