Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Welke bh’s vindt je terug in reclames?

Nieuws | 11 maanden geleden | In samenwerking met onze partners

Op tv zijn er veel verschillende reclames te vinden. Ook voor ondergoed zoals bh’s wordt veel reclame gemaakt. Dit is namelijk een product dat voor vrouwen belangrijk is om te gebruiken. Hierom zijn er ook veel merken die dit aanbieden. Echter zijn er ook veel soorten bh’s die je zult vinden in reclames.

Bh’s voor vrouwen die zijn bevallen

Als je bent bevallen, is het natuurlijk belangrijk om borstvoeding te geven. Je wilt er uiteraard alles aan doen om je kindje goed te voeden. Een normale bh kan voor erg veel problemen zorgen tijdens het geven van borstvoeding.

Elke keer als je borstvoeding moet geven, is het lastig om constant je bh uit te doen. Juist daarom is het handig om te kiezen voor extra gemak. Dit krijg je vaak in de vorm van een voedingsbh.

Een voedingsbh is een bh waarbij het bandje makkelijk los kan. Hierdoor is het makkelijk om even tussendoor je baby borstvoeding te geven. Vooral als je in het openbaar bent, zit je er natuurlijk niet op te wachten om eerst heel je bh uit te moeten doen.

Ook heb je het voordeel dat de binnenkant van de bh beschermend is voor je tepels. Als je zwanger bent geweest, is het namelijk mogelijk dat je tepel melk gaat lekken. Hierdoor kun je vlekken krijgen in je shirt. Bij een voedingsbh is de kans hierop veel kleiner.

Door de speciale stof waarvan een voedingsbh is gemaakt, wordt de melk opgenomen door de stof van de bh. Het voordeel hiervan is dat je geen last zult krijgen van plekken in je kleding. Hierdoor kun je met een fijn gevoel van huis weg zonder dat je het gevaar hebt dat je tepels gaan lekken.

Bh’s voor tijdens het sporten

Ook tijdens het sporten is een bh belangrijk. Dit komt doordat je tijdens het sporten wel de benodigde ondersteuning nodig hebt. Als je te hard aan het sporten bent zonder de juiste ondersteuning, heb je het gevaar dat je borsten pijn gaan doen.

Om je borsten zo goed mogelijk te ondersteunen, is het belangrijk om een sport bh te dragen. Deze bh’s hebben een groot voordeel ten opzichte van normale bh’s als je aan het sporten bent.

Het voordeel van de sport bh is dat je borsten dicht tegen je borst aangedrukt worden. Hierdoor heb je meer ondersteuning tijdens het sporten. Zo heb je ook niet het gevaar dat je borsten pijn gaan doen als je aan het sporten bent.

Vooral bij sporten waarbij je veel beweegt is het belangrijk om een sport bh te dragen. Zo zijn er veel sport bh hardlopen te vinden. Dit zijn speciale sport bh’s die extra ondersteuning geven tijdens het hardlopen. Dit is erg prettig om te hebben.

Ook tijdens andere soorten sport is het erg belangrijk om genoeg ondersteuning te krijgen voor je borsten. Anders heb je namelijk het gevaar dat je last gaat krijgen van je borsten en dat wil je natuurlijk niet.