Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat zijn de beste nieuwe series op Netflix?

Nieuws | 1 maand geleden | In samenwerking met onze partners

©
Foto: Archief
©
Foto: Archief

Als je op zoek bent naar een nieuwe serie om te bingewatchen dan vind je in dit artikel genoeg inspiratie! Netflix heeft namelijk onlangs opnieuw veel fantastische aanraders toegevoegd.

Er valt veel leuks te zien, van terugkerende series tot spetterende nieuwe films, van animatie voor volwassenen tot aangrijpend misdaaddrama, van filmsterren als John Cho en Kevin Hart tot monsters. Gebruik dus snel de Netflix cadeaukaart die je op je verjaardag hebt gekregen om een van de onderstaande series te kunnen kijken op de bekendste streamingservice! 

Cowboy Bebop

Een van de meest invloedrijke, stijlvolle en geprezen anime-series heeft nu een live-action versie gekregen met Cowboy Bebop: The Live Sessions! John Cho schittert als Spike Spiegel, de meedogenloos coole premiejager in de ruimte die samenwerkt met een crew voor veel geweldige en interessante ruimteavonturen.

Vroege beelden van Cowboy Bebop zien er fantastisch uit, hoewel het interessant zal zijn om te zien of de live-actionserie de onderstroom van tragedie en melancholie van de anime behoudt. Hier zijn namelijk nog wel eens kritische noten over te horen.

Yono Kanno keert overigens terug als componist, dus de muziek in de live-action versie zal waarschijnlijk net zo voelen als in de originele serie! 

Arcane

Arcane speelt zich af in de wereld van de langlopende en zeer invloedrijke videogame League of Legends en breidt de uitgebreide mythologie van die game uit met stijlvolle animatie, fantasierijke wereldopbouw en intense sci-fi-actie.

Hailee Steinfeld schittert als League of Legends-kampioen Vi, die in een wereldsplitsende kloof tussen facties wordt geworpen dankzij nieuw ontdekte vaardigheden en zelfs drugs waarmee gebruikers magie op steeds gevaarlijkere manieren kunnen beheersen.

Voor degenen die hun actie-animatie aan de volwassen kant houden, of voor die League of Legends-fans, zou Arcane een behoorlijk meeslepende serie zijn die je kunt kijken met een Netflix herlaadkaart

True Story

Een schrijnende afdaling naar een criminele onderwereld vol dodelijke avonturen, ellendige gevolgen en familiaal verraad met in de hoofdrol Kevin Hart. True Story is een serie met in de hoofdrol Hart als een beroemde komiek die opnieuw contact maakt met zijn louche broer Wesley Snipes. Hij wordt gedwongen om meedogenloze beslissingen te maken. Voor degenen die houden van spannende misdaadverhalen is True Story absoluut een aanrader op Netflix!  

Tiger King, seizoen 2

Tiger King was een grote hit tijdens de vroege lockdown van 2020. Nu is er een seizoen 2, waarin nog meer wilde verhalen onthuld worden over Joe Exotic, Carole Baskin en de rest van de beladen personages. Sinds de originele documentairereeks zijn sommige mensen gevangengezet en hebben anderen veel publieke aandacht gekregen, factoren die regisseurs Eric Goode en Rebecca Chaiklin meenemen in hun vervolg. Komt Joe Exotic überhaupt ooit weer vrij? In Tiger King 2 krijg je daar meer over te horen!