Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ken je de cowboysbag al?

Nieuws | 2 maanden geleden | In samenwerking met onze partners

©
Foto: cowboysbag
©
Foto: cowboysbag

Ken jij ze al? De cowboysbag? Je denkt nu natuurlijk 'tja dat zal dan wel een tas zijn die de cowboys vroeger hebben gedragen', maar dat is toch niet helemaal waar. Cowboysbag is een merk wat tassen maakt. Ze maken ze voor zowel dames als heren in allerlei verschillende ontwerpen. Zullen we een kijkje nemen?

Wat maakt cowboysbag speciaal?

De tassen die cowboysbag op de markt brengt zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit leer gemaakt. Hierdoor gaan ze ook voor een lange tijd mee als je er natuurlijk een beetje normaal mee om gaat. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar daar krijg je dan ook zeker wat voor terug. Wanneer je kiest voor Cowboysbag dan kies je voor kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wat dit merk nog meer speciaal maakt is het feit dat ze niet alleen maar tassen maken voor vrouwen maar ook een eigen mannenlijn hebben waardoor ze het promoten dat mannen een tas bij zich dragen. De tassen van cowboysbag hebben een mooie en eigentijdse uitstraling. De keuze is reuze wanneer je het assortiment van cowboysbag eens op je gemak gaat bekijken. Je zult het er nog moeilijk mee gaan krijgen welke tas je graag wilt hebben!

Ook aan de avonturier is gedacht

Er zijn niet alleen maar schoudertassen of crossbodytassen te koop, maar er is ook aan de avonturiers onder ons gedacht. Een mooie rugzak is dan iets wat je heel graag wilt hebben. Cowboysbag heeft er daarvan ook verschillende ontworpen.

Wanneer je heel graag wilt dat jouw rugtas je spullen in weer en wind beschermen dan hebben zij een speciale spray die je kunt gebruiken op je tassen om hem vuilafstotend en waterdicht te maken. Je kunt het beste even navragen van tevoren of dat de tas daar niet al mee behandeld is en anders kan je dat zelf altijd nog doen.

Veilig je laptop opbergen

Wil jij je laptop lekker veilig opbergen dan kan je kiezen voor een Laptoptas 17 inch van cowboysbag. Deze tas biedt de ruimte aan een 17 inch laptop en je kunt er ook nog enkele andere spullen bij in kwijt.

Het mooie van deze tassen is dat ze er niet direct uitzien als een laptoptas. Dit maakt het voor andere mensen minder aantrekkelijk om juist deze tas te willen bemachtigen terwijl die niet van hun is.

De laptoptassen van cowboysbag hebben dezelfde unieke eigentijdse look als dat de andere tassen hebben van dit merk. Ook deze zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit leer waardoor je er echt jarenlang plezier van zal hebben.

Niet alleen tassen maar ook accessoires

Dit unieke merk heeft niet alleen tassen in verschillende ontwerpen, maar ze maken ook andere accessoires zoals portemonnees. Alle producten die zij maken die maken ze van leer. Hiervoor hebben ze gekozen omdat leer zeer duurzaam is en kwalitatief enorm sterk.

Bij cowboysbag weten ze dus wel wat mooi is en waar wij van houden. Het is nu aan jou wat je ermee doet. Ga je voor kwaliteit en duurzaamheid of ga je toch voor het uitgeven van wat minder geld met daarbij de kans dat je over een klein jaartje weer een nieuwe tas nodig hebt omdat degene die je had gekocht niet meer om aan te zien is?

Er wordt wel eens gezegd dat goedkoop ook duurkoop kan zijn en dat is ook zeker zo! Kwaliteit mag wat kosten al moeten wij eerlijk toegeven dat de prijzen van een cowboysbag echt nog wel meevallen als je het gaat meten aan de kwaliteit die zij leveren. Wij kunnen ze alleen maar aanbevelen!