Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Films en series met een heerlijke wijn kijken

Nieuws | 10 maanden geleden | In samenwerking met onze partners

Bij het kijken naar een favoriete serie of film hoort natuurlijk een lekker drankje en smakelijke versnapering. Voorkeur voor wijn? Of passie voor wijn zelfs? De wijnkoelkast presenteert wijn op zijn best bewaard. Geen zorgen meer over een te warme of koude wijn en geen gehol van en naar de tv om op tijd terug te zijn voor het vervolg van de film of serie. Wijn gekoeld binnen handbereik en gepresenteerd in stijl die iedere filmavond een gezelligheid maakt. 

 

De wijnkoelkast is een apparaat ontwikkeld voor het optimaal bewaren van iedere wijnsoort. Voorzien van een compressor koelsysteem die ervoor zorgt dat er een gegarandeerde constante temperatuur gecreëerd wordt voor iedere wijnsoort. Een temperatuurbereik die tussen de 5 en 18 graden mag liggen geeft heel veel ruimte om te spelen met de wijntemperatuur. Luchtvochtigheid is een andere factor die belangrijk is bij het bewaren van wijn. De wijnklimaatkast of wijnkoelkast garandeert een stabiel klimaat waardoor de wijn op zijn best blijft.

Presenteer uw wijn in stijl tijdens iedere commercial

Toe aan de tv-commercial? Dit biedt tijd voor het serveren van een nieuwe ronde drinken en het aanvullen van de kaasplank. Een heerlijk speciaal bewaarde fles wijn liggen? Die hoort natuurlijk in een mooi jasje te zitten. Geef de wijn deze speciale behandeling dankzij de wijnkoelkast. De wijnkoelkast inbouw kan eenvoudig ingebouwd worden in de keuken of ander interieur in de woning.

Maak het onderdeel van de keuken en geef de woonbeleving wat extra stijl. Een wijnkoelkast is voorzien van een glazen deur met uv-bescherming. De glazen deur biedt ieder de mogelijkheid om van buitenaf in de koelkast te zien wat voor wijn er precies opgeslagen ligt. Open de wijnkoelkast en haal de fles eenvoudig uit de koelkast dankzij horizontaal geplaatste eikenhouten uitschuifbare lades. De led-verlichting maakt het helemaal af qua stijl. Een echte eyecatcher die iedere tv-commercial boeiend maakt. 

Lekker lui op de sofa met de wijn binnen handbereik

Het irritante moment is gekomen, het glas is leeg, en dat terwijl de serie zo spannend is. Het huis vol vrienden en/of vriendinnen en de finale van het quizprogramma is gestart, maar er is behoefte aan nieuwe wijn. De gasten wilt u natuurlijk niet teleurstellen dus snel naar de kelder om een nieuwe fles wijn te halen. Blijkt de wijn nog niet op temperatuur te zijn… Voorkom deze awkward situaties met een wijnkoelkast.

Wijn direct op de juiste temperatuur die ieder moment van de dag klaar ligt te wachten op een dorstige meneer of mevrouw. Plaats deze wijnkoelkast direct naast de sofa of laat deze inbouwen in het tv-meubel. Tv-kijken vanuit de keuken of dinerruimte met wijn binnen handbereik? Dat kan ook, een losstaande wijnkoelkast kan overal in de woning geplaatst worden. Toch liever een model die ingebouwd wordt? Ook dit is mogelijk dankzij een modern design die speciaal ontworpen is voor het inbouwen van de wijnkoelkast.