Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De beste series over woningverbeteringen

Nieuws | 2 maanden geleden | In samenwerking met onze partners

©
Foto: Pexels
©
Foto: Pexels

Verbetering van het huis is een onderwerp dat veel Nederlanders interesseert. Velen van ons dromen ervan om in mooie, comfortabele en overzichtelijke huizen te wonen en zijn geïnteresseerd in informatie en advies om dit doel te bereiken.

Tv-programma's voor het verbouwen van huizen en YouTube-kanalen kunnen een waardevolle bron van inspiratie en hulp zijn voor mensen die van plan zijn hun huis te verbouwen. Dus of je nu probeert te leren, of gewoon op zoek bent naar een flinke dosis entertainment en ontsnapping, hier zijn enkele van de nieuwste, populairste of meest leerzame tv-programma's om je huis te verbeteren met bijvoorbeeld een gietvloer:

Help! I Wrecked My House

De doe-het-zelf-route volgen kan echt lonend zijn en je geld besparen, maar met één belangrijk voorbehoud: dat je echt weet wat je doet en dat je geen projecten start die boven je niveau liggen. De gastvrouw van de show, Jasmine Roth, helpt huiseigenaren die meer hebben gebeten dan ze kunnen kauwen op het gebied van doe-het-zelfverbetering en problemen hebben die ze gewoon niet zelf kunnen oplossen. Het is een zeer leerzame, waarschuwende show die de niet zo glamoureuze delen van huisverbetering en doe-het-zelf onthult. Met een beetje geluk leer je zelfs hoe je zelf een gietvloer moet plaatsen! 

Nate and Jeremiah Home Project

Deze show toont ontwerpers Nate Berkus en Jeremiah Brent die huiseigenaren helpen hun interieur te transformeren. De show richt zich op onderwerpen als het organiseren van het huis, upcycling en opruimen, zodat elk huis kan aanvoelen als een comfortabel huis, perfect voor elk gezin. Nate en Jeremiah helpen gezinnen bij renovatieprojecten, terwijl ze ook het huis en de familiegeschiedenis - en hun bezittingen - in ere houden. Nate en Jeremiah laten ons zien hoe we onze familiestukken kunnen bewaren terwijl we nog steeds genieten van een comfortabel, opgeruimd huis.

Inside Out

De show volgt Carmine Sabatella en Mike Pyle terwijl ze de huizen van hun klanten transformeren - zowel binnen als buiten. Terwijl Carmine het interieur van de woningen onder handen neemt, regelt Mike alles buiten, met spectaculaire resultaten. De huiseigenaren die in deze show te zien zijn, hebben te maken met veelvoorkomende problemen, zoals het optimaliseren van hun ruimte, het balanceren van budgetten of het verzoenen van verschillende behoeften en voorkeuren. Het is een show die je zeker een aantal geweldige ontwerpideeën kan geven voor je volgende project voor het verbeteren van je huis, of het nu binnen of buiten het huis is.

Flipping 101

Velen van ons dromen ervan een fixer upper te verkopen na het plaatsen van een vloercoating - en de bekende HGTV-ster Tarek El Moussa kan je leren hoe je de meest voorkomende fouten kunt vermijden om ervoor te zorgen dat je project succesvol zal zijn. Met de seizoenen van "Flipping 101" die al beschikbaar zijn, kun je wat huis-flipping-inhoud bingen totdat je het perfecte opknappertje vindt om te kopen. De show volgt Tarek El Moussa die nieuwelingen begeleidt en hen de geheimen van het renoveren van het huis leert.