Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zangeres Camila Cabello is Assepoester in een moderne versie van het sprookje op Prime Video

Trailers | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Voor sprookjes moet je normaal gesproken op Disney zijn, maar een nieuwe en bijzondere versie van Assepoester komt naar Amazon Prime Video. Volgende maand kijk je daar naar Cinderella met Camila Cabello in haar acteerdebuut.

Met een nieuwe trailer laat Amazon zien wat je van de nieuwste versie van het bekende sprookje mag verwachten. Het wordt een film voor jong en oud, maar vooral voor de fans van Camila Cabello, de zangeres van hits als 'Crying in the Club' en het duel 'Señorita' met Sam Mendes.

Acteurs

Het verhaal van Assepoester is natuurlijk bekend, maar wat bijzonder is aan deze versie van het sprookje is dat Cinderella er een moderne draai aan geeft. Zo wordt Assepoester gespeeld door een latina (zangeres Camila Cabello), is de goede fee een man (de openlijk homoseksuele Billy Porter uit Kinky Boots) en speelt het verhaal in het heden, waar het huwelijk met een prins niet meer het ultieme doel is voor een jonge vrouw. 

De moderne versie van het sprookje was een idee van de bekende komiek, acteur en presentator James Corden (Cats, Into the Woods), die de film ook produceerde. Regisseur Kay Cannon schreef eerder de Pitch Perfect-filmserie.

Releasedatum

Je hoeft niet zo lang meer te wachten op Cinderella. Op 3 september kun je het moderne sprookje vol zang en dans al zien op Amazon Prime Video.