Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Meer koninklijke schandalen in Young Royals seizoen 2

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van de Zweedse serie Young Royals staat bijna op Netflix en de streamingdienst heeft een video vrijgegeven waarin de eerste vier minuten te zien zijn.

Prins Wilhelm (Edvin Ryding) kreeg het zwaar te verduren in seizoen 1 van Young Royals. Het ging uit met zijn vriendje Simon en er lekte een sekstape uit met hem in een glansrol. Wilhelm is dan ook klaar voor wraak. Wraak op zijn neef August, die de sekstape in kwestie lekte.

Monarchie in gevaar

August heeft daar trouwens wel spijt van, maar de kroonprins neemt, zoals we in de video zien, geen genoegen met een simpele verontschuldiging. Wilhelm is erop uit om het leven van zijn neef tot een hel te maken. Hij hoopt daarmee ook het vertrouwen van Simon terug te winnen. Maar in plaats daarvan brengt hij zijn eigen monarchie in gevaar. 

Simon wil door

Simon heeft tabak van alles en is er juist klaar voor om alle perikelen achter zich te laten en door te gaan met zijn leven. Hij gaat fanatiek naar de sportschool en wil zich op zichzelf concentreren. Young Royals

Drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie