Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hier is de trailer van You seizoen 4 deel 2

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Hele volksstammen hebben de eerste vijf afleveringen van You seizoen 4 allang achter de kiezen en wachten met smart op het laatste deel. Dat staat op 9 maart op Netflix, maar de trailer is er nu al. En die is vrij spectaculair.

In het eerste deel van het vierde seizoen was Joe heel druk met uit te zoeken wie er toch achter al die moorden op zijn rijke Londense kennissen zat. En hij werd ook weer verliefd. De 'gelukkige' was dit keer Rachel, die het er tot nu toe levend vanaf bracht. 

Rhys wil vrienden worden

In de trailer is te zien dat Joe zich in het tweede deel vooral bezig houdt met schrijver Rhys (Ed Speleers) die graag vrienden wil worden met onze seriemoordenaar. Alleen heeft Joe daar weinig oren naar. Maar Rhys is vasthoudend en het ziet ernaar uit dat Joe wordt gedwongen dingen te doen waar hij helemaal niks voor voelt. En op het einde duikt er een verrassend personage op. Eentje die de fans van You maar al te goed kennen. Hoe kan dat nou? 

Always Something there to Remind Me

En mocht je je afvragen welk liedje onder de trailer speelt, dat is Always Something there to Remind Me van Pitchhammer. Het nummer dateert al uit 1964, is van de hand van de onlangs overleden Burt Bacharach en werd in eerste instantie een hit in de versie van Sandie Shaw. Daarna werden nog talloze covers opgenomen, recentelijk nog door Trijntje Oosterhuis.