Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Topserie Yellowjackets binnenkort eindelijk te zien in heel Nederland

Trailers | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Eindelijk! De serie waar Amerika het al twee jaar over heeft komt naar Nederland. Yellowjackets is vanaf volgende maand te zien op SkyShowtime, dat meteen seizoen 1 en seizoen 2 van dit spraakmakende psychologische thrillerdrama in de catalogus zet.

Yellowjackets is een van de series waar na de start van SkyShowtime in Nederland het meest naar werd uitgekeken. De serie is een mix van drama, thriller en horror en wordt wel omschreven als een kruising tussen de klassieke tv-serie Lost en het nog klassiekere boek Lord of the Flies. Het verhaal draait om de meiden van het voetbalteam van een Amerikaanse middelbare school. Voor een belangrijke wedstrijd vliegt het team met hun coach naar Seattle. Halverwege de reis stort het toestel neer, waarna de tieners in de wildernis moeten zien te overleven totdat er hulp komt. En dat duurt erg lang.

Yellowjackets

De serie Yellowjackets wordt verteld in twee tijdlijnen. De ene tijdlijn volgt de tienermeiden die in de wildernis neerstorten en zich moeten zien te redden. De tweede tijdlijn speelt 25 jaar later, als oude geheimen weer naar boven komen omdat iemand het verhaal niet met rust wil laten. Wat hebben de meiden destijds allemaal doorstaan, en wat hebben ze moeten doen om te overleven?

Yellowjackets
Yellowjackets

De jonge cast van Yellowjackets

SkyShowtime

In de cast van Yellowjackets zie je nogal wat bekende gezichten. Op volwassen leeftijd worden de personages gespeeld door onder anderen Juliette Lewis (Natural Born Killers), Christina Ricci (Pan Am), Melanie Lynskey (Castle Rock) en Tawny Cypress (The Blacklist). Tussen de meiden zie je Liv Hewson (Santa Clarita Diet) en Sophie Thatcher (The Book of Boba Fett). De oudere en jongere versies van elk personage zijn geweldig bij elkaar gezocht en volstrekt overtuigend gecast. Na het eerste seizoen moeten er nog heel wat vragen worden beantwoord, en daarom is het geweldig dat SkyShowtime ook meteen het gloednieuwe tweede seizoen in de catalogus zet, dat op dit moment in Amerika nog wordt uitgezonden.

Datum en trailer

Yellowjackets is een van de series die je dit jaar absoluut niet wilt missen. Ben je toch nog niet overtuigd, dan staat hieronder het bemmende intro van de serie. Vanaf 10 mei staan de twee seizoenen van Yellowjackets op SkyShowtime. Het eerste seizoen was vorig jaar al te zien bij Ziggo, maar daarvoor moest je klant zijn bij deze kabelaanbieder - wat niet overal in Nederland mogelijk is - en een extra pakket nemen.

Yellowjackets

Drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie