Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Seizoen 2 van de leuke sf-comedy Upload komt eraan

Trailers | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Het komische sf-drama Upload volgt computerprogrammeur Nathan, die in een virtueel hiernamaals probeert zijn moord op te lossen. Deze leuke serie uit de koker van Greg Daniels, de man achter de Amerikaanse versie van The Office en de Netflix-serie Space Force, krijgt binnenkort een tweede seizoen.

In 2033 is het mogelijk om je na je dood te laten uploaden naar een virtueel hiernamaals. In het eerste seizoen van Upload kon je zien hoe computerprogrammeur Nathan Brown (Robbie Amell) op deze manier belandt in Lake View, een luxe paradijs waar het hem aan niets ontbreekt. Nathan wordt er nog steeds op zijn kop gezeten door zijn bemoeizuchtige vriendin, maar hij krijgt ook een warme band met Nora Antony (Andy Allo), een werknemer van het bedrijf achter Lake View die Nathan helpt bij het gewenningsproces. Samen ontdekken ze dat Nathan geen natuurlijke dood is gestorven.

Upload

Het eerste seizoen van de originele serie Upload was een succes voor Amazon Prime Video. Daarom keert de cast volgende maand terug in een tweede seizoen, waarin Lake View onder vuur komt te liggen. Het luxe hiernamaals is alleen toegankelijk voor (dode) mensen die het kunnen betalen, en dat pikt het arme deel van de bevolking niet langer. 

Trailer en datum

Op 11 maart keert Upload terug op Amazon Prime Video, en de trailer zie je alvast hieronder.