Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: de superheldenserie Hawkeye op Disney+

Trailers | 11 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Disney+ is lekker bezig. Na Loki is het bijna alweer tijd voor de volgend superheldenserie: Hawkeye met Jeremy Renner in de hoofdrol.

Hawkeye staat vanaf 24 november op de streamingdienst. Hawkeye, oftewel Clint Barton is niet de eerste de beste superheld, hij is een van de oprichters van de Avengers. Bovendien is zeer behendig met pijl en boog. De nieuwe reeks speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame uit 2019.

De Blip

Clint ging een beetje van het padje en pleegde wat moorden in Azië omdat zijn familie verdween tijdens de 'blip' en dat was nog niet het einde van de ellende omdat zijn vriendin Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) zichzelf opofferde om de Soul Stone te bemachtigen.  

Lees ook: Kijk alle Marvel-films en -series in de juiste volgorde

Kerstmis

In Hawkeye gaat het er een stuk luchtiger aan toe. De superheld moet zijn verleden onder ogen zijn, maar ook op tijd thuis zijn voor de kerst. Jawel, Hawkeye is een kerstserie met Jeremey Renner als een soort Chris Rea van driving home for Christmas. 

 

Kate Bishop

In de serie wordt een nieuwe superheld geïntroduceerd met wie Hawkeye zijn krachten bundelt: Kate Bishop (Hailee Steinfeld).