Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: seizoen 2 van het grappige Only Murders in the Building op Disney+

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

De comedyserie Only Murders in the Building was vorig jaar een dijk van een hit voor Disney+. En in het tweede seizoen krijgen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez weer met moord te maken.

Disney+: is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Klik hier en bespaar meer dan 15%

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Disney+.

Ga nu naar Disney+

Het eerste seizoen eindigde met Mabel (Selena Gomez) die boven het dode lichaam van Bunny Folger stond. Vervolgens werden Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel allemaal in handboeien afgevoerd.

Podcast

Bunny was immers de bestuursvoorzitter van de Arconia, het gebouw waar de drie wonen en ze was druk bezig om Charles, Oliver en Mabel uit hun huis te zetten. De drie zijn niet alleen moordverdachten maar ook het onderwerp van een concurrerende podcast. Er zit dus niets anders op dan de moord op Bunny op te lossen voordat ze de bak indraaien.  

28 juni

De combinatie van oudgedienden Steve Martin en Martin Short met de veel jongere actrice/zangeres Selena Gomez werkte bijzonder goed, wij hebben daarom wel zin in een vervolg. Het tweede seizoen van Only Murder in the Building gaat op 28 juni in première op Disney+.

Disney+: is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Klik hier en bespaar meer dan 15%

Ga nu naar Disney+

Only Murders in the Building

Drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie