Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer en releasedatum van de spectaculaire Nederlandse actiefilm The Takeover op Netflix

Trailers | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De trailer van The Takeover met Holly Mae Brood in de hoofdrol ziet er behoorlijk spectaculair uit. De film staat op 1 november op Netflix.

Als de ethische hacker Mel Bandison (Holly) een data breach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Opeens staat Mels leven op z’n kop. Ze wordt achtervolgd door criminelen, maar daarna ook door de politie omdat er een deepfake video opduikt waarop ze een moord pleegt. Mel kan niet meer naar huis en wordt gezocht in een stad waar op elke straathoek een camera hangt.

Géza Weiz

Ze duikt onder bij Thomas Deen (Géza Weiz), een mislukte blind date van een tijdje terug. Als ze ook hier opgespoord wordt, trekt ze Thomas per ongeluk mee in haar vlucht. In een poging haar onschuld te bewijzen, zoekt Mel haar oude mentor Buddy Benschop op in België. Terwijl Mel en Thomas een wankele vriendschap uitvechten, ontrafelt Buddy het probleem. Mels enige kans om zich vrij te pleiten, ligt in het hol van de leeuw. Ze moet terug naar Rotterdam. Terug naar de zelfrijdende bus waar met geavanceerde facial recognition de basis is gelegd voor de fake video die haar nu verdacht maakt. Met camera’s die haar overal bespieden en met politie en criminelen op haar hielen, lijkt dit een onmogelijke taak.

Frank Lammers, Whalid Benmbarek, Susan Radder en Noortje Herlaar spelen de andere hoofdrollen in de film die is opgenomen in Rotterdam en die er bepaald niet goedkoop uitziet. 

Dit is de trailer: