Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer van de superdure Netflix-actiefilm The Gray Man met Ryan Gosling

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

The Gray Man, ook wel bekend als de duurste Netflix-film (samen met Red Notice) heeft eindelijk een trailer. En die laat alles zien wat je van een dure actiefilm verwacht. Hij staat op 22 juli op Netflix. 

Auto-achtervolgingen, ontploffingen, rennende hoofdpersonen en wat al niet meer. Eerlijk is eerlijk, dat The Gray Man nogal wat gekost heeft, kan niemand ontgaan. 

Ryan Gosling

Ryan Gosling speelt voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton).

Hopelijk wordt The Gray Man wel beter dan het saaie Red Notice

Chris Evans

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen (Chris Evans) heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) schiet Six te hulp en die blijkt hij hard nodig te hebben. 

Joe en Anthony Russo

Als The Gray Man goed scoort dan is het de bedoeling dat er nog een paar vervolgen komen. De bekende broers Joe en Anthony Russo regisseren de boel. En behalve de vier hoofdrolspelers is ook Regé-Jean Page uit Bridgerton te zien.