Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De trailer van Mocro Maffia Meltem

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In aanloop naar het vierde seizoen van Mocro Maffia krijgen we de korte film Mocro Maffia Meltem voor onze kiezen. Daarin wordt het nieuwe personage Meltem geïntroduceerd.

Meltem (Sinem Kavus) houdt zich bezig met creditcardfraude. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en weet zo onder de radar van de politie te blijven. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus.

Coke

Meltem doet er alles aan om haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden. Voor hulp gaat ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt. En dat zou zomaar eens in een oorlog kunnen uitmonden. 

Seizoen 4 Mocro Maffia

Mocro Maffia Meltem duurt 40 minuten en is vanaf vrijdag 10 december te zien bij Videoland. Er is nog geen datum voor seizoen 4 van Mocro Maffia. Maar daarin zien we Meltem sowieso terug. 

Komtgoed

Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen was er ook al de miniserie Komtgoed

Mocro Maffia: Meltem

Misdaad | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mocro Maffia

Misdaad | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie