Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer van de serie Extrapolations vol met bekende acteurs

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Meryl Streep, Edward Norton, Kit Harington, Tobey Maguire en David Schwimmer zijn nog maar enkele van de acteurs die een rol hebben in Extrapolations, een nieuwe dramaserie van Apple TV+ over de ellende van klimaatverandering. 

Extrapolations speelt zich af in de nabije toekomst wanneer de mens voet op mars heeft gezet en kanker niet meer dodelijk is. Alleen maakt de klimaatverandering het leven op aarde steeds lastiger. 

Acht verhalen

De serie vertelt acht verschillende verhalen over liefde, geloof, werk en familie die met elkaar verweven zijn en zich afspelen op verschillende plekken op de aarde. Welke keuzes moeten de hoofdpersonen maken om te overleven? En hoe ziet de toekomst er dan uit?

Nog meer bekende namen

Dat klinkt als behoorlijk zware kost, maar hopelijk wordt het heel erg mooi. Andere acteurs die je voorbij ziet komen zijn Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Judd Hirsch, Michael Gandolfini, Diane Lane, Keri Russell, Marion Cotillard en Forest Whitaker.

17 maart

Extrapolations is bedacht en geregisseerd door Scott Z. Burns die eerder Contagion, An Inconvenient Truth en The Report maakte. De eerste drie afleveringen staan op vrijdag 17 maart op Apple TV+, daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.