Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De nieuwe trailer van het erotische The Next 365 Days is hier

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Hoe zou het aflopen met Laura en Massimo in het slot van de 365 Days-trilogie? De trailer van The Next 365 Days, die op 19 augustus op Netflix staatis gearriveerd en we praten je meteen even bij met een samenvatting van de eerste twee films. 

Zoals Laura en Massimo kom je ze niet vaak tegen. En hun liefdesverhaal is ook allesbehalve alledaags. Je weet vast nog wel dat maffiabaas Massimo, Laura in deel 1 ontvoerde en haar net zo lang gijzelde totdat ze ook van hem hield (dat duurde overigens niet al te lang). In de tussentijd had het stel vooral heel veel seks in zoveel mogelijk verschillende standjes. 

365 Days: This Day

De tweede film, 365 Days: This Day kende net zo'n idioot plot als de eerste en begon met een trouwerij. Eind goed, al goed, zou je denken, maar niet in het geval van Laura en Massimo. Laura vond dat ze niet genoeg aandacht seks kreeg, begon te flirten met tuinman Nacho die de zoon van een rivaal van Massimo bleek te zijn. En ze betrapte Massimo ook nog met zijn ex Anna. Alleen was dat niet Massimo maar zijn tweelingbroer. 

Is Laura dood?

Op het einde van de tweede film wordt Laura ontvoerd door de bewuste tweelingbroer, waarop Nacho en Massimo moeten samenwerken om haar te redden. En dan volgt een spectaculaire shoot-out waarin Anna Laura neerschiet, Nacho op zijn beurt Anna neerknalt en Massimo zijn broer neerschiet. De film eindigt met Massimo die het bebloede lichaam van Laura vasthoudt.  

Natuurlijk overleeft Laura de schietpartij want ze zit er weer helemaal gezond bij in de trailer van The Next 365 Days. Zo gaat het verder: