Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort beschikbaar

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Wie gaan er met de prijzen van door?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: tienermeiden op onbewoond eiland in The wilds op Amazon Prime Video

Trailers | 14 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

Op 11 december presenteert Amazon Prime Video de serie The wild, waarin een groep tieners na een vliegtuigcrash moet overleven op een onbewoond eiland.

Series voor tieners en 'young adults' (jongvolwassenen) vind je eigenlijk voornamelijk bij Netflix. Met de nieuwe serie The wilds mikt Prime Video nu ook op deze belangrijke kijkersgroep. De serie heeft wat overeenkomsten met de klassieke serie Lost, maar dan met tienermeiden in de hoofdrol.

Overleven

Nadat hun vliegtuig neerstort op een onbewoond eiland moeten acht meiden zien te overleven in de natuur en onder de open hemel. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en vormen ze een hechte groep. Maar dan ontdekken ze dat het geen toeval was dat ze op het eiland zijn beland.

Trailer

In de trailer die Amazon op YouTube plaatste maak je alvast kennis met de personages en de locatie waar The wild zich afspeelt: een mooi maar gevaarlijk eiland, ver van de bewoonde wereld. 

Premiere

The wilds gaat op 11 december van start op Amazon Prime Video. Heb je geen abonnement op de streamingdienst van Amazon? Dan kun je de eerste aflevering gratis kijken om te proberen of het wat voor je is.