Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Serie The Idol van de maker van Euphoria komt snel naar HBO Max

Trailers | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Warner Bros. Discovery
©
Foto: Warner Bros. Discovery

The Idol is de nieuwe serie van Euphoria-maker Sam Levinson en Abel Tesfaye, beter bekend als singer-songwriter The Weeknd. Tesfaye speelt een nachtclubeigenaar die zich ontpopt tot sekteleider, en Lily-Rose Depp komt in zijn ban. In juni gaat The Idol van start op HBO Max.

Na een totale zenuwinzinking wil Jocelyn (Lily-Rose Depp) haar plek als meest sexy popster van Amerika terugveroveren. Dan maakt ze kennis met Tedros (Abel Tesfaye), een nachtclubeigenaar met een duister verleden. Jocelyn raakt in zijn ban, en het is maar zeer de vraag of dat goed gaat aflopen.

The Idol

Blikvanger in de HBO-serie is Lily-Rose Depp, de 23-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. Verder zijn er rollen voor onder anderen Hank Azaria, Eli Roth, YouTuber Troye Sivan, zangeres Debby Ryan, model Hari Nef en Jennie Kim uit de succesvolle K-popgroep Blackpink.

Sam Levinson

De productie van The Idol is niet bepaald gladjes verlopen. Dit voorjaar maakte HBO bekend dat er een nieuwe richting was gekozen voor het project. Regisseur Amy Seimets en actrice Suzanna Son verlieten de productie en verschillende afleveringen van de serie moesten opnieuw worden geschoten, nu door Sam Levinson zelf. Blijkbaar is het nu toch gelukt om de serie af te ronden. Er blijven wel geruchten dat de serie erg schokkend zou zijn, controversieel gaat worden en zelfs dat het een regelrechte ramp is...

Datum en trailer

Al die geruchten maken ons natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger naar The ldol. Nog even wachten tot 5 juni, en dan zien we de eerste aflevering op HBO Max. Check in ieder geval alvast onderstaande trailer.