Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het gaat niet jovel in de trailer van Sweet Magnolias seizoen 3

Trailers | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het derde seizoen van de Netflix-serie Sweet Magnolias staat bijna op Netflix en in de trailer is al te zien dat drie vrouwen elkaar hard nodig gaan hebben.

Er was dan ook nogal wat aan de hand aan het einde van seizoen 2. Helen begon net verliefd te worden op Erik toen haar oude liefde Ryan ineens weer op de proppen kwam en haar ten huwelijk vroeg. En Maddie dacht het helemaal voor elkaar te hebben met footballcoach Cal toen bleek dat hij een flink woedeprobleem heeft.

Levensverwoester

Bill, de ex-man van Maddie bleek de vader van keukenhulp Isaac te zijn en er kwam een rare, onbekende vrouw om de hoek kijken. In de laatste aflevering van seizoen 2 werd Annie, de dochter van Dana Sue aangesproken door een dame die haar moeder een 'levensverwoester' noemde. Later dook dezelfde vrouw op terwijl ze de banden van de auto van restaurant Sullivan's aan gort sneed.

20 juli

Toen Maddie, Helen en Dana Sue de beelden van de vernieling zagen, hadden ze maar één ding te zeggen: 'ze is terug'. Wie is deze mysterieuze vrouw? De antwoorden komen snel want Sweet Magnolias seizoen 3 staat vanaf 20 juli op Netflix. 

Sweet Magnolias

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie