Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Nieuwe Harlan Coben-verfilming Stay Close komt naar Netflix

Trailers | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nog voor het eind van dit jaar kun je op Netflix kijken naar Stay Close, de nieuwste verfilming van een boek van Harlan Coben. Met een nieuwe trailer kondigt Netflix de komst aan van deze Britse serie.

De Amerikaanse bestsellerschrijver Harlan Coben sloot een unieke deal met Netflix, waardoor er veertien van zijn boeken worden bewerkt tot exclusieve films of miniseries. De verfilmingen zijn een internationaal project, en de nieuwste serie werd gemaakt in Groot-Brittannië. In Stay Close wordt de hoofdrol gespeeld door Cush Jumbo (Vera, The Good Wife), en verder zie je onder anderen James Nesbitt, Richard Armitage en Sarah Parish.

Stay Close

De onopvallende moeder Megan (Cush Jumbo) heeft haar wilde jaren al een tijdje achter zich gelaten, maar wordt op een dag geconfronteerd met haar verleden. Haar pad kruist dat van Ray (Richard Armitage), de fotograaf van een roddelblad, en de geobsedeerde rechercheur Broome (James Nesbitt). De zaak gaat aan het rollen als Megan een gezicht van vroeger terugziet en de gevolgen van haast vergeten gebeurtenissen haar leven dreigen te verwoesten.

31 december

De nieuwe Harlan Coben-verfilming is nog net voor het einde van het jaar te zien op Netflix. Op 31 december verschijnt Stay Close in de catalogus. Hier onder zie je de gloednieuwe trailer. 

Stay Close

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie