Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oeh, deze is spannend! Trailer van de Netflix-film The Guilty

Trailers | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft de trailer van de thriller The Guilty met Jake Gyllenhaal online gezet en die ziet er net zo spannend uit als we hoopten.

De film kostte Netflix zo'n 30 miljoen dollar en dat is idioot veel voor een rolprent die zich op slechts een locatie afspeelt met 1 acteur (van de andere acteurs: Ethan Hawke, Paul Dano, Riley Keough en Peter Sarsgaard hoor je alleen de stemmen). Dus of Gyllenhaal vroeg heel veel salaris, of Netflix is opgelicht.  

Om het nog erger te maken: The Guilty is een remake van het succesvolle Deens Den Skyldige uit 2018 die werd gemaakt voor 500.000 euro. 

Alarmcentrale

Maar als we daar even overheen stappen dan lijkt The Guilty een verdraaid spannende film te worden. Jake Gyllenhaal speelt Joe Bayler, een politieman die dienst heeft bij de alarmcentrale. Joe zit er met tegenzin, hij mag de straat niet op in afwachting van een rechtszaak. En dus handelt hij alle 112-telefoontjes chagrijnig en snel af, totdat hij wordt gebeld door een jonge vrouw die in paniek is. Ze wordt ontvoerd. Aan Joe de moeilijke taak om haar te redden.