Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: tweede seizoen van Snowpiercer komt naar Netflix

Trailers | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Op 26 januari kun je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Snowpiercer. Netflix dropte vandaag een trailer met veel bekende en enkele nieuwe gezichten.

In het nieuwe seizoen is een belangrijke rol weggelegd voor Sean Bean, die je natuurlijk kent als Ned Stark uit het allereerste seizoen van Game of thrones. Ook Steven Ogg (Westworld, The walking dead) en de jonge Rowan Blanchard (Girl meets world) zijn in seizoen twee tot de cast toegetreden.

Trailer

Snowpiercer speelt zich volledig af aan boord van een futuristische trein. Deze raast rond de wereld, die in een bevroren toestand is beland. In de trein heerst grote ongelijkheid tussen verschillende klassen, die een onderlinge strijd uitvechten. De hoofdrollen worden gespeeld door Daveed Diggs en Jennifer Connelly. De trailer voor het tweede seizoen verscheen vandaag op YouTube.

Film

De Netflix-serie Snowpiercer is gebaseerd op de gelijknamige film van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho, maker van de grote Oscarwinnaar Parasite. Hoewel het eerste seizoen van Snowpiercer de fans van de film niet echt kon bekoren, heeft hij op Netflix toch een eigen publiek gevonden.

Snowpiercer

sciencefiction | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken