Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tweede seizoen van Snabba Cash is onderweg naar Netflix

Trailers | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de bikkelharde Zweedse misdaadserie Snabba Cash probeert de alleenstaande moeder Leya het te maken als zakenvrouw. Daardoor raakt ze verwikkeld in de onderwereld, waar ze haar zakenskills goed kan gebruiken. Deze successerie van Netflix krijgt komende maand een tweede seizoen.

In het eerste seizoen van Snabba Cash zagen we hoe Leya (Evin Ahmad) probeert te ontkomen uit haar bestaan in een achterbuurt in Stockholm. Ze heeft een programma ontwikkeld dat uit reacties op social media kan voorspellen hoe succesvol een startup zal zijn. Ze gaat wanhopig op zoek startkapitaal en leent de benodigde twee miljoen van haar zwager Ravy, een drugsdealer. En zo begint de hele ellende. 

Lees ook onze recensie van het eerste seizoen van Snabba Cash.

Snabba Cash seizoen 2

In de nieuwe teaser die Netflix van het tweede seizoen van Snabba Cash laat zien is Leya een heel ander mens. Op zoek naar steeds meer macht en rijkdom is ze een van de rijzende sterren in de Zweedse zakenwereld geworden. Haar connecties met de misdaad blijven haar echter achtervolgen. Op zoek naar geld kruist haar pad opnieuw dat van Ravy, Nala en Osman.

Datum en teaser

Onderstaande teaser is een lekkere snack om je honger naar meer Snabba Cash te stillen. Het hele tweede seizoen kun je vanaf 22 september verslinden op Netflix.