Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eerste beelden: seizoen drie van Sky Rojo is onderweg naar Netflix

Trailers | 20 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De spetterende Spaanse actieserie Sky Rojo krijgt een derde en laatste seizoen. Komend jaar verschijnt de laatste lading afleveringen op Netflix, dat vandaag alvast een eerste teaser met bewegende beelden liet zien.

In Sky Rojo vluchten prostituees Coral, Wendy en Gina uit Las Novias Club om van de vrijheid te genieten. Hun pooier is daar niet niet blij mee en stuurt zijn ruige handlangers achter het drietal aan. In de eerste twee seizoenen leidde dat al tot een krankzinnige en chaotische achtervolging vol gevaren, confrontaties en geweldsuitspattingen. Ondertussen werd de vriendschap tussen de vrouwen steeds hechter.

Sky Rojo

De Spaanse misdaadserie komt uit de koker van Álex Pina, de man achter successeries als Vis a vis en La casa de papel. In Sky Rojo gaat hij nog lekker wat meer over the top, en dat heeft de serie heel wat fans opgeleverd. In het derde seizoen zien we hoe het afloopt met Coral, Wendy en Gina, want dit seizoen wordt tevens het laatste. Wordt het een glorieuze overwinning van de voormalige prostituees op hun pooier, of een einde à la Thelma & Louise?

Seizoen 3

Je moet nog even geduld hebben, want seizoen drie van Sky Rojo verschijnt pas op 13 januari op Netflix. We hebben wel alvast onderstaand voorproefje voor je.

Sky Rojo

Misdaad | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie