Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kickbokskampioen Rico Verhoeven binnenkort te zien in exclusieve docuserie

Trailers | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Met zijn streamingdienst Prime Video richt Amazon zich de laatste tijd ook wat meer op lokale series, en dat levert voor Nederlandse abonnees interessant kijkvoer op. Zo kun je binnenkort op Prime Video kijken naar een documentaireserie over de carrière van de Nederlandse kickbokskampioen Rico Verhoeven.

De documentaireserie Rico: Dream Big maakt een vogelvlucht door de jeugd van Verhoeven, zijn entree in de sport en successen in de kickboksring. Verhoeven laat zich zien als sporter, maar ook als ondernemer, vader en acteur. De makers van Rico: Dream Big mochten de ongeslagen kickbokskampioen anderhalf jaar lang volgen.

Rico Verhoeven

Een belangrijk deel van de serie is opgenomen in Los Angeles. Verhoeven hoopt namelijk een filmcarrière op te bouwen en brengt daarom veel tijd door in Hollywood. Veel kijkbaars heeft dat nog niet opgeleverd, want Verhoeven was tot dusver alleen te zien in piepkleine rolletjes in Nederlandse series als Vechtershart en Undercover, en mocht ook meedoen in Herrie in huize Gerri

Rico Verhoeven (links) in een scène van Undercover

Mark Wahlberg

Wel is Rico Verhoeven actief als personal trainer van enkele Hollywoordsterren. In de trailer van Rico: Dream Big is de sporter te zien met acteur Mark Wahlberg. De documentaireserie heeft vier delen en is vanaf 4 maart te zien op Amazon Prime Video.