Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Michiel Huisman schittert in de trailer van de de Netflix-film Rebel Moon

Trailers | 14 dagen geleden | Irma Tomas

De eerste echte trailer van de tweedelige film Rebel Moon, A Child of Fire, is indrukwekkend. En het is leuk om te zien dat landgenoot Michiel Huisman een prominente rol speelt.

Pas op 22 december verschijnt Rebel Moon: A Child of Fire van regisseur Zack Snyder op Netflix. Maar de sf-film heeft  al wel een trailer en die ziet er groots, donker en spectaculair uit. Een soort kruising tussen Star Wars en Game of Thrones (inclusief draak)

Het verhaal:

Na een noodlanding op een maan aan de rand van het heelal begint Kora (Sofia Boutella), een vreemdeling met een mysterieus verleden, een nieuw leven bij een vreedzame nederzetting van boeren. Maar ze wordt al snel hun enige hoop op overleving wanneer de meedogenloze heerser Balisarius en zijn wrede gezant admiraal Noble ontdekken dat de boeren onbewust hun gewassen hebben verkocht aan de ‘Bloodaxes’ - de leiders van een felle groep opstandelingen die worden opgejaagd door de ‘Mother World’. Kora en Gunnar (Michiel Huisman), een vriendelijke boer die niet veel afweet van oorlog, gaan op zoek naar strijders die bereid zijn hun leven te riskeren om het ‘volk van Veldt’ te beschermen.

Bloodaces

Samen reizen ze door verschillende werelden op zoek naar de ‘Bloodaxes’. Onderweg verzamelen ze een kleine groep krijgers met een gezamenlijke missie naar vrede en verlossing: Kai (Charlie Hunnam), een piloot en huurling; generaal Titus (Djimon Hounsou), een legendarische commandant; Nemesis, een meester zwaardvechter; Tarak, een gevangene met een koninklijk verleden; en Milius, een verzetsstrijder. Eenmaal terug bij het ‘volk van Veldt’ ontwaakt Jimmy (Anthony Hopkins), een oude gemechaniseerde beschermer, met een nieuw doel. Maar de revolutionairen moeten elkaar eerst leren vertrouwen en als eenheid leren vechten, voordat de legers van de ‘Mother World’ komen om hen allen te vernietigen.

Zack Snyder

Regisseur Zack Snyder is niet de eerste de beste. Hij maakte eerder films als Dawn of the Dead, Aquaman, Wonder Woman, Justice League en de Netflix-film Army of the Dead

Twee delen

Rebel Moon bestaat uit twee delen. Het eerste gaat op 22 december in première, deel 2: The Scargiver volgt op 19 april 2024.