Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles voor de likes? Kijk de scherpe comedy Not Okay op Disney+

Trailers | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Vrij geruisloos heeft Disney+ een sterke nieuwe film toegevoegd aan de catalogus. In de scherpe satire Not Okay speelt Zoey Deutch de rol van Danni, een twintiger die indruk wil maken op een collega en daarbij een enorme uitglijder maakt op social media. Dat heeft grote gevolgen, en niet alleen voor Danni zelf.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Disney+

Abonneer je nu op Disney+

Danni Sanders werkt voor een hippe website in New York, maar heeft weinig talent, geen vrienden, geen relatie en het ergst van allemaal: geen volgers. Wel heeft ze enorme ambities, veel zelfoverschatting en een crush op collega Colin, een vrij onuitstaanbaar influencer-type met een gigantisch bereik op de socials. Om indruk te maken op Colin doet Danni net alsof ze naar een schrijverscursus in Parijs gaat, en daarbij faket ze wat selfies onder de Arc de Triomphe. Dan gebeurt er echter iets totaal onverwachts waardoor haar populariteit explodeert. Vanaf dat moment moet ze de ene leugen op de andere stapelen om haar imago in stand te houden.

Not Okay

Zoey Deutch speelt een ijzersterke hoofdrol in Not Okay, een zwarte comedy die durft zeer gevoelige thema's aan te snijden maar geen moment smakeloos wordt. Danni is een heerlijk type dat volstrekt egocentrisch is en heel ver gaat om een paar volgers te scoren. Natuurlijk komt ze uiteindelijk tot inkeer, maar daarvoor moet ze eerst wel door een diep, diep dal, en dan nog laat ze permanente schade achter.

Disney+

Disney+ voegde Not Okay onlangs stilletjes toe aan de catalogus, dus daar kun je hem meteen streamen. Het is een film die wat meer aandacht had verdiend, en je kunt de trailer bekijken voor een voorproefje.

Abonneer je nu op Disney+

Not Okay

Komedie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie