Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Nieuwe drama's in seizoen 3 van Never Have I Ever op Netflix

Trailers | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Devi heeft haar keuze gemaakt en het is Paxton geworden. Nu hun relatie geen geheim meer is op school heeft Devi's populariteit een boost gekregen, maar dat heeft ook nadelen in het derde seizoen van Never Have I Ever.

Devi's keuze voor schoolhunk Paxton heeft haar heel wat aanzien bezorgd, maar ze wordt nu ook achter haar rug uitgemaakt voor slet en meer van dat fraais. Dat was nou ook weer niet de bedoeling. Het blijft dus tobben voor de Indiaas-Amerikaanse Devi in het derde seizoen van Never Have I Ever. Zeker als ze haar oog laat vallen op een andere, Indiase jongen die er niet verkeerd uitziet.

Never Have I Ever

De comedydramaserie Never Have I Ever werd bedacht door Mindy Kaling - bekend als Kelly Kapoor uit de Amerikaanse versie van The Office - en is een favoriet bij veel Netflix-kijkers. Dat is Netflix blijkbaar zelf ook opgevallen, want de serie krijgt na het nieuwe derde seizoen in ieder geval ook nog een seizoen 4.

Datum en trailer

De nieuwe beslommeringen van Devi kun je vanaf 12 augustus op Netflix bekijken. In de trailer zie je alvast dat het er verhit aan toe gaat.

Never Have I Ever

Komedie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie