Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De langverwachte Netflix-film Rebel Moon met o.a. Michiel Huisman heeft een trailer

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

Het duurt nog even voordat het eerste deel van Rebel Moon in première gaat maar gelukkig is de eerste trailer gearriveerd.

Pas op 22 december verschijnt Rebel Moon van regisseur Zack Snyder op Netflix. Maar de sf-film heeft  al wel een trailer en die ziet er groots, donker en spectaculair uit. Een soort kruising tussen Star Wars en Game of Thrones (inclusief draak)

Dit is het verhaal:

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel bedreigd wordt door een machtig en gewelddadig leger, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdeling die onder de dorpsbewoners leeft, hun laatste hoop op overleving.

Mother World

Haar missie is om getrainde strijders te vinden die met haar meevechten tegen de Mother World. Kora verzamelt een kleine groep strijders - bestaande uit buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogsslachtoffers - die één gemeenschappelijk doel hebben: bevrijding en wraak.

Nieuwe helden

Terwijl een dreigende schaduw neerdaalt op een ogenschijnlijk onbeduidende maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel. Ondertussen vormt er langzaam een nieuwe groep helden.

Twee delen

Rebel Moon bestaat uit twee delen. Het eerste, A Child of Fire gaat op 22 december in première, deel 2: The Scargiver volgt op 19 april 2024.

Anthony Hopkins

De cast van Rebel Moon kent wat bekende gezichten als Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Ed Skrein en Charlie Hunnam. Anthony Hopkins is de stem van Jimmy (de voice-over in de trailer).

Zack Snyder

Zack Snyder is ook geen onbekende, hij maakte eerder films als Dawn of the Dead, Aquaman, Wonder Woman, Justice League en de Netflix-film Army of the Dead