Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix presenteert nieuwe zaak in Crime Scene: The Texas Killing Fields

Trailers | 20 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Crime Scene krijgt op Netflix deze maand weer een nieuw hoofdstuk. The Texas Killing Fields analyseert een aantal moorden die over een tijdspanne van tientallen jaren werden gepleegd op een stuk land langs een snelweg in Texas.

Tussen 1970 en 2006 werden op een stuk grond langs de snelweg tussen Galveston en Houston maar liefst dertig dode mensen aangetroffen. In veel gevallen ging het om jonge vrouwen, en de meeste moorden werden nooit opgelost. Wat is hier aan de hand? Kan dit het werk zijn van een seriemoordenaar? Of misschien zelfs meer dan één? Een akelig idee is ook dat er in de omgeving veel jonge vrouwen zijn verdwenen die nooit werden teruggevonden.

Crime Scene

Na The Vanishing at the Cecil Hotel en The Times Square Killer is The Texas Killing Fields de derde zaak die aan bod komt in Crime Scene. De serie onderzoekt moordzaken op verschillende plekken in de Verenigde Staten. De bizarre moordzaken in Texas werden in 2011 al eens verfilmd als de film Texas Killing Fields. De makers van Crime Scene concentreren zich in de miniserie vooral op de moorden op Heide Villarreal-Fye, Laura Miller, Audrey Cook en Donna Prudhomme.

Datum en trailer

Al op 29 november staat Crime Scene: The Texas Killing Fields op Netflix. De miniserie krijgt drie afleveringen van vijftig minuten. Bekijk hier de trailer:

Crime Scene: The Texas Killing Fields

Misdaad | informatief | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie