Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De trailer van de Netflix-sterrenfilm Oei, Ik Groei! is nu te zien

Trailers | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Oei, Ik Groei! is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 1992 en gaat over drie stellen die het beste proberen te maken van het ouderschap. Oh ja, Oei Ik Groei! stikt van de BN'ers zoals Yolanthe, Katja en Miluscha.

Advocate Anne (Sallie Harmsen) gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk omdat ze zo lekker carrière aan het maken is. Maar heel hard werken in combinatie met een baby is lastiger dan ze dacht en ook haar huwelijk met Barry (Soy Kroon) komt onder druk te staan.

Katja Schuurman

Anne gaat daarom op zoek naar hulp en sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club die is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Zij is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en heeft twee kinderen via de sperma van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe). De afspraak met Kaj is dat hij alleen maar spermadonor zou zijn, maar wanneer het stel hun derde kind van Kaj verwacht, besluit hij dat hij alsnog betrokken wil zijn bij de opvoeding van de kinderen. En daar is Kim niet blij mee. 

Yolanthe Cabau

Ook Ilse (Yolanthe Cabau) sluit zich aan bij de club. Zij en haar Marokkaanse man Sabri (Ilias Ojja) hebben samen een kind en willen het beide culturen meegeven, maar dat blijkt een uitdaging. En dat Sabri’s moeder bij hen intrekt om hen te helpen, maakt de situatie er niet beter op. 

Miljuschka Witzenhausen

Appie Boudellah en Aram van de Rest regisseren de film waarin ook nog Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom spelen. Oei, Ik Groei! staat op 9 juni op Netflix.