Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kerst met Mariah Carey in spetterende special op Apple TV+

Trailers | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Mariah Carey hoort net zo bij Kerstmis als de Kerstman, Rudolph en Kevin van Home Alone. De 52-jarige diva kan het ook dit jaar weer niet laten, heeft zich in een feestjurk geperst en zingt de longen uit haar lijf in een nieuwe kerstspecial voor Apple TV+.

Net als vorig jaar presenteert Apple TV+ voor zijn abonnees een feestelijke kerstspecial met Mariah Carey als stralend middelpunt. De meervoudige Grammy-winnares zingt nieuwe uitvoeringen van onder meer de klassieker 'Christmas (Baby Please Come Home)', haar eigen 'All I Want for Christmas Is You' en het gloednieuwe nummer 'Fall in Love at Christmas'. 

Mariah Carey

In Mariah's Christmas: The Magic Continues krijgt Carey op het podium bezoek van bekende artiesten als Khalid en Kirk Franklin, begeleid door een live band en een swingend ballet. De special bestaat deels uit een interview, waarin Carey wordt geflankeerd door haar tweeling Moroccan en Monroe. "Ik kan het niet laten om kerst te vieren met de hele wereld", aldus de diva.

Trailer

Apple gaf vandaag al een voorproefje van de special met een speciale trailer. Vanaf 3 december staat de hele special op Apple TV+.