Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles over Netflix-serie Lupin deel 2

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netlfix
©
Foto: Netlfix

De vijfde aflevering van de Franse misdaadserie Lupin eindigde met nogal een cliffhanger, en sindsdien snakken de fans naar meer. Netflix heeft nu het verlossende woord gesproken: vanaf 11 juni zie je de nieuwe afleveringen.

Netflix heeft in al haar wijsheid besloten om het eerste seizoen van Lupin in twee delen te knippen. En dus kunnen we nu nog maar vijf afleveringen zien op de streamingdienst. Dat is nogal irritant, want we willen natuurlijk weten hoe het afloopt met meesterdief Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. 

Lees ook: Waar gaat Lupin over?

Goed nieuws

Netflix maakte bekend dat 11 juni de dag is waarop deel twee van Lupin beschikbaar komt. Dat zijn nog eens vijf afleveringen. Zet het in je agenda, en reserveer alvast een vrije dag.

De trailer van Lupin deel 2!

Netflix heeft ook de vette trailer van Lupin deel 2 vrijgegeven. Die zie je hier onder.

Meer seizoenen

Dat er daarna nog meer afleveringen val Lupin op komst zijn, staat al vast. Je hoeft het niet van ons aan te nemen: hoofdrolspeler Omar Sy zegt het zelf op Twitter: "We kunnen niets voor jullie verborgen houden. Lupin deel 3 is bevestigd!". Lees hier alles over het derde deel!

Wat kijken na Lupin?

Kun je niet zo lang wachten, probeer dan deze kijktips in de tussentijd: meer gewaagde inbraken, meer hoofdrolspeler Omar Sy en meer actie in de straten van Parijs? Dan moet je deze series en films op Netflix eens een kans geven!

Lupin

misdaad | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie