Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer Nederlandse kerstfilm De Familie Claus op Netflix

Trailers | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft geen tekort aan kerstfilms dit jaar en daar zit ook een Nederlands/Vlaamse bij. De familie Claus staat op 7 december op Netflix en dit is de trailer.

Dit is waar De familie Claus over gaat: 'Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde 'mooiste tijd van het jaar'. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.

Magische sneeuwbol

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman!

Lees ook: Dit zijn alle nieuwe kerstfilms op Netflix dit jaar

Grootvader is de kerstman

De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen... Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.'

 

Bracha van Doesburgh

 
De hoofdrollen in De familie Claus worden gespeeld door Bracha van Doesburgh, Jan Decleir, Mo Bakker, Renée Soutendijk, Josje Huisman en Eva van der Gucht,