Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Actie, spanning én Michiel Huisman in de Netflix-film Kate

Trailers | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Huurmoordenaar Kate is geen lieverdje, maar vergeleken met de andere mensen in haar wereld is zo zo slecht nog niet. In de nieuwe Netflix-thriller Kate heeft ze vijftien uur om wraak te nemen op degene die haar heeft vergiftigd.

Netflix presenteerde vandaag de gelikte trailer van Kate, een nieuwe actiethriller vol geweld, vuurwapens en achtervolgingen en met een paar bekende namen. In de titelrol zie je Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World, 10 Cloverfield Lane) en verder zijn er bijrollen voor Woody Harrelson (Zombieland) en onze eigen Michiel Huisman (The Haunting of Hill House).

Wraak in Tokio

De getrainde huurmoordenaar Kate knap vuile klusjes op in Tokio. Als ze wordt vergiftigd door een machtige man binnen de Yakuza, heeft ze nog minder dan een dag te leven. Ze besluit haar tijd goed te gebruiken en wraak te nemen. Op haar gewelddadige klopjacht door de stad krijgt ze gezelschap van Ani, de dochter van een van haar slachtoffers.

10 september

De trailer die je hier onder kunt bekijken voorspelt een opwindende rit. Producent David Leitch verdiende zijn sporen als coregisseur van de eerste John Wick-film en Hobbs  & Shaw. Op 10 september staat de film op Netflix.

Kate

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie