Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Jean-Claude van Damme is helemaal terug in The Last Mercenary op Netflix

Trailers | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Jean-Claude van Damme oud? Nee hoor, in de actiefilm The Last Mercenary laat 'the muscles from Brussels' zien dat hij in topvorm is. In de trailer zien we dat hij niet vies is van een beetje zelfspot.

Trailer van The Last Mercenary

Netflix heeft de trailer van de Franstalige film The Last Mercenary online gezet en je weet niet wat je ziet. Jean-Claude van Damme draagt pruiken, snorren, foute kleding, gaat regelmatig in de beroemde split en schopt en slaat erop los alsof hij twintig is. 

Lees ook: Check ook deze mooie Franse films 

Gekkigheid

Jean-Claude maakte vooral naam in de jaren tachtig en negentig en verdween daarna van de filmradar. Maar met The Last Mercenary bewijst de Belg dat we hem nog niet moeten afschrijven. Aan de trailer te zien biedt The Last Mercenary flink wat actie, maar ook veel gekkigheid. 

De Mist

Dit is het verhaal: Richard Brumère (Van Damme) oftewel 'De Mist' is werkzaam als huurling. En niet zo maar eentje, maar de beste aller tijden. Wanneer zijn zoon -met wie hij geen contact heeft- het slachtoffer wordt van identiteitsfraude moet hij alles op alles zetten om de jongen te redden.

The Last Mercenary staat vanaf 30 juli op Netflix.