Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Leuk: de nieuwe Hotel Transylvania is komende maand direct te streamen

Trailers | 30 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

De films, series en personages van Hotel Transylvania gaan inmiddels al weer tien jaar mee en zijn onverminderd populair bij jonge kijkers én hun ouders. Voor het nieuwe deel in de filmreeks hoef je niet naar de bioscoop - die trouwens dicht is - maar je kunt het komende maand direct streamen op Amazon Prime Video.

Drac en zijn monstervrienden hebben al heel wat huiveringwekkende avonturen beleefd, maar wat hen in Hotel Transylvania: Transformania overkomt is nog nooit gebeurd. Door een uitvinding van Van Helsing worden de griezels getransformeerd in mensen, en Johnny wordt op zijn beurt veranderd in een monster. De horror! 

Transformania

In Hotel Transylvania: Transformania gaan onze vrienden op zoek naar een manier om de transformatie ongedaan te maken, en dat wordt een race tegen de klok. Wat niet helpt is dat Johnny het eigenlijk wel prima vindt om als monster door het leven te gaan. Onderstaande trailer geeft een voorproefje van het nieuwe avontuur, dat je vanaf 14 januari helemaal op Amazon Prime Video kunt bekijken.

Stemmen

Je kunt op Prime Video kiezen tussen de Amerikaanse stemmen (van onder anderen Adam Samberg, Selena Gomez en Steve Buscemi) of de Nederlandse nasynchronisatie (door onder meer Ilse Warringa, Paul Groot en Charley Luske).

Hotel Transylvania

Animatie | film | 2012

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Hotel Transylvania 2

Animatie | film | 2015

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie