Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: High Desert is een duistere comedyserie met Patricia Arquette

Trailers | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple
©
Foto: Apple

Peggy heeft een problematische relatie met drugs. Na de dood van haar moeder besluit ze een nieuwe start te maken als privédetective. De zwarte comedyserie High Desert gaat volgende maand van start op Apple TV+.

In High Desert speelt Patricia Arquette de rol van Peggy. In het verleden is Peggy herhaaldelijk behoorlijk aan de drugs geweest en daardoor heeft ze weinig gemaakt van het leven. Ze woont met haar moeder in het kleine woestijnplaatsje Yucca Valley in Californië, maar als moederlief overlijdt verandert haar leven ingrijpend. Peggy besluit iets van zichzelf te maken en gaat aan de slag als privédetective. 

High Desert

Naast Patricia Arquette zie je in High Desert ook Matt Dillon in een grote rol. De serie wordt geregisseerd door Jay Roach (Austin Powers, Bombshell) en geproduceerd door Ben Stiller. Stiller werkte eerder samen met Arquette voor de briljante series Escape at Dannemora en Severance.

Datum

Apple TV+ zet de eerste drie afleveringen van High Desert op 17 mei in de catalogus. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering van de achtdelige serie.

High Desert Patricia Arquette
High Desert Patricia Arquette