Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Explosieve trailer van Harry & Meghan-documentaireserie op Netflix

Trailers | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Harry en Meghan kregen 88 miljoen dollar betaald voor hun documentaireserie en ze lijken waar voor hun geld te geven. In de trailer gaat het er dramatisch aan toe.

Meghan Markle is op de foto's in de trailer verschillende keren huilend te zien en Harry lijkt zijn koninklijke familie weer op de korrel te nemen wanneer hij aan de telefoon zegt dat 'niemand door heeft wat er achter gesloten deuren plaatsvindt.' Daarna zegt hij nog dat hij alles moest doen om zijn gezin te beschermen. In de trailer zit ook een foto waarop Meghan met haar hoofd in haar handen zit en Harry er op de achtergrond helemaal doorheen zit.

Grote deal met Netflix

Harry en Meghan sloten in 2020 een deal met Netflix. Ze verklaarden dat ze programma's wilden gaan maken die de wereld hoop en inspiratie zouden bieden. Ze planden films, documentaires en kinderprogramma's. Een van die programma's, Pearl, is inmiddels gesneuveld. Afgelopen maand kwam het bericht dat het stel grote veranderingen wilde aanbrengen in de docuserie Harry & Meghan. Netflix zou daar naar verluidt niet akkoord mee zijn gegaan. 

Harry & Meghan staat op 8 december op Netflix

Gerelateerde video