Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: nieuwe special van The Grand Tour met een Franse slag

Trailers | 6 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

In de tweede lockdown-special van The Grand Tour nemen de presentatoren enkele iconische Franse auto's onder de loep. Dat moet wel binnen de Britse landsgrenzen gebeuren, want door de coronabeperkingen is filmen op locatie nog even niet mogelijk.

Na Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May in hun vorige special Amerikaanse klassiekers op de proef stelden in Schotland, is het dit keer de beurt aan Franse auto's uit een ver en recent verleden. De presentatoren maken in The Grand Tour Presents Carnage à Trois een roadtrip van de heuvels van Wales naar de kust van Dover.

The Grand Tour

Onderweg stellen de heren de vering van een 2CV op de proef, beklimmen ze een heuvel met een aantal Franse gezinswagens en geven ze een demonstratie van inparkeren op z'n Frans. Op de krijtrotsen van Dover kunnen ze met de verrekijker de kust zien van het buurland dat door de coronacrisis tijdelijk onbereikbaar is. Frankrijk, het land van lekker eten, goede wijn en vreselijke auto's.

17 december

Vanaf 17 december staat de nieuwe special van The Grand Tour op Amazon Prime Video. De trailer geeft alvast een smakelijk voorproefje.

The Grand Tour

informatief | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Grand Tour Presents: A Massive Hunt

informatief | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie