Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Checken of Skippen: de romantische komedie F*ck de Liefde 2

Trailers | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Na het bioscoopsucces van F*ck de Liefde leek het Netflix een goed idee om een vervolg op de romantische komedie te maken. Had de streamingdienst dat maar niet gedaan.

We leven in moeilijke tijden met oorlog, pandemie, torenhoge inflatie en een energie- en een klimaatcrisis. En in plaats van een beetje verlichting te bieden, maakt F*ck de Liefde 2 alles nog erger. Abominabel, afgrijselijk, belabberd zijn enkele woorden die door je hoofd schieten bij het kijken naar deze ordinaire romantische komedie.

Bordkartonnen personages

Zelden toonde een film liefdelozer dan deze. De personages zijn van bordkarton, de acteurs lezen hun teksten staccato en zonder enige emotie op en ze lijken er zelf ook bijzonder weinig plezier in te hebben. Het allerergste; F*ck de Liefde van regisseur/schrijver Appie Boudellah is geen moment grappig.

Bekende Nederlanders

Waar gaat het over? Lisa (Bo Maerten) is lekker op wereldreis met haar grote liefde Jim (Geza Weisz), maar wanneer hij zeg geen kinderen te willen, vertrekt ze gedesillusioneerd op vakantie naar Ibiza met goede vriendinnen Nienke Plas en Bettina Holwerda. Aldaar raakt ze zeer gecharmeerd van een oud klasgenoot (Dorian Bindels). Thuis in Nederland heeft Lisa's ex-man Jim (Edwin Jonker) het gepresteerd om Victoria Koblenko en Anouk Maas zwanger te maken en Yolanthe Cabau wil scheiden van haar sukkelige man.

Eerste tien minuten

Al in de eerste tien minuten val je van ellende van je stoel wanneer op een begrafenis van een oma eerst een sekstape wordt ingestart in plaats van een smaakvolle dia-voorstelling en daarna wordt het alleen nog maar erger als een van de bezoekers de kist met oma omkiepert. En dat is nog maar het begin.

Een beroepsverbod is een zware straf maar Appie Boudellah (die ook al het gedrocht Just Say Yes afleverde) heeft het er zelf naar gemaakt. 

Conclusie

- Slecht
- Echt heel slecht

Score

1 van de 5 sterren

Checken of Skippen?

Doe jezelf een plezier en ga iets anders kijken