Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Voor de fans van On My Block: comedyserie Freeridge komt naar Netflix

Trailers | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2021 kwam er na vier seizoenen een einde aan de toffe tienerserie On My Block. Voor de fans heeft Netflix nu goed nieuws, want de makers zijn terug met de spin-off Freeridge. In deze comedyserie maak je kennis met vier nieuwe vrienden die ervan overtuigd raken dat ze een vloek over zichzelf hebben afgeroepen.

In de allerlaatste aflevering van On My Block heb je het viertal uit Freeridge al heel eventjes kunnen zien, maar vanaf 2 februari kun je echt kennismaken met de fanatieke latina Gloria, haar zusje Ines (die een klas heeft overgeslagen), de optimistische Aziatisch-Amerikaanse Demi en Cameron, die bang is van meisjes maar niet van jongens. 

Freeridge

Als tieners en scholieren hebben de vier vrienden al genoeg aan hun hoofd, maar dan komt er een geheimzinnige oude doos in hun leven die een berg onheil over hun leven uitstort. Of halen ze dat alleen maar in hun hoofd? Net als On My Block werd Freeridge bedacht door Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez en Jeremy Haft.

Datum en trailer

Vanaf 2 februari staan alle afleveringen van Freeridge op Netflix. Check snel de trailer en zie het nieuwe viertal in actie.