Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: sf-serie For all Mankind landt volgende maand op Mars

Trailers | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple
©
Foto: Apple

Apple TV+ zet vol koers naar Mars in het derde seizoen van de sf-ruimtevaartserie For All Mankind. In de nieuwe trailer hebben de Verenigde Staten, de Sovjet-Unie en een rijke ondernemer de rode planeet in hun vizier.

De series waarmee Apple TV+ in 2019 van start ging werden lauw ontvangen. Een positieve uitschieter was For All Mankind, een sf-serie die laat zien wat er zou zijn gebeurd als niet Amerika maar de Sovjet-Unie als eerste een mens op de maan had gezet. Het leuke is dat hierdoor de verovering van de ruimte een verbeten concurrentieslag wordt, waardoor mijlpalen veel eerder worden bereikt. For All Mankind keert terug voor een derde seizoen, en daarin landt de mens op Mars. Niet in de verre toekomst, maar in 1995!

For All Mankind

Ronald D. Moore is de bedenker van For All Mankind, een schrijver en producent die zijn sporen verdiende met de populaire reboot van Battlestar Galactica. De serie is een leuke mix van geschiedenis en fantasie, waarin soms historische personages opdraven, zoals astronauten Neil Armstrong, Sally Ride en zelfs onze eigen Wubbo Ockels. Naast de VS en Sovjet-Unie kondigt zich in het nieuwe seizoen ook een derde ruimtevaartspeler aan: een steenrijke ondernemer met grote ruimtevaartplannen, zeg maar een alternatieve Elon Musk of Jeff Bezos.

Datum en trailer

Op 10 juni keert For All Mankind terug met een derde seizoen op Apple TV+. Seizoen drie krijgt tien delen, die op tien achtereenvolgende vrijdagen verschijnen. De trailer belooft al veel leuks, zoals mooie ruimtestations en Marsraketten, en een terugkeer van veel bekende gezichten.

For All Mankind

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie