Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Veel actie in het laatste seizoen van sf-epos The Expanse

Trailers | 17 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Sinds Amazon Prime Video op aandringen van eigenaar Jeff Bezos de sf-serie The Expanse in huis haalde, is het een van de paradepaardjes geworden van de streamingdienst. Met het zesde seizoen valt het doek voor de serie, maar niet voordat er op spectaculaire wijze afscheid wordt genomen.

De afgelopen jaren waren de seizoenen van The Expanse van wisselende kwaliteit. De ontdekking van de Ring - een soort portaal met paden naar meer dan duizend locaties door de hele Melkweg - opende de mogelijkheid tot de verkenning van andere planetenstelsels, maar met die interessante ontwikkeling werd vervolgens weinig gedaan. In plaats daarvan bleven onze helden in seizoen vijf wat rondscharrelen op de planeten van ons eigen zonnestelsel.

Trailer

De trailer van seizoen zes belooft echter weer volop actie. Holden en de bemanningsleden van de Rocinante moeten de handen ineenslaan met de oorlogsvloten van de aarde en Mars om de binnenplaneten te beschermen tegen Marcos Inaros. Deze heeft een eigen vloot van oorlogsschepen verzameld en dreigt de aarde vanuit de ruimte te bombarderen. Ook komt er een nieuwe macht in het spel, afkomstig van een van de werelden voorbij de Ring.

Slot

De nieuwe afleveringen van The Expanse staan vanaf 10 december op Amazon Prime Video. Helaas voor de fans is het zesde seizoen van de serie tevens het laatste. De boekenreeks waar de serie op gebaseerd is komt binnenkort ook ten einde. Er verschenen al acht delen en een negende deel komt in het voorjaar uit.

The Expanse

Sciencefiction | serie | 2016

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie