Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Dramaserie Drops of God duikt in de wereld van de wijn

Trailers | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple
©
Foto: Apple

Als de beroemde Franse wijnkenner Alexandre Léger overlijdt in zijn huis in Tokio, denkt zijn dochter Camille een gigantische erfenis in de wacht te slepen. Er is echter concurrentie van de jonge Issei Tomine, die als een zoon was voor Alexandre. De internationale dramaserie Drops of God begint deze maand op Apple TV+.

Alexandre Léger is de schrijver van de befaamde Léger wijngids, een must voor oenologen (wijnkenners) over de hele wereld. Als de Fransman op zestigjarige leeftijd de laatste adem uitblaast is het de vraag wie hem zal opvolgen en zijn kostbare wijncollectie erft. Naast Alexandres dochter Camille komt ook de jonge Japanse wijnkenner Issei Tomine in aanmerking. Drie tests, die allemaal met wijnproeven te maken hebben, zullen bepalen wie het duel wint. De verliezer krijgt niets. Camille vreest dat zij dat wordt, want ze heeft nog nooit ook maar een druppel wijn gedronken.

Drops of Blood

Voor en achter de schermen werkte een grote internationale cast en crew aan de nieuwe dramaserie Drops of God, waarin Engels, Frans en Japans wordt gesproken. In de hoofdrollen zie je Fleur Geffrier (Das Boot) als Camille Léger en Tomohisa Yamashita (Alice in Borderland) als Issei Tomine. Drops of Blood werd geschreven door Quoc Dang Tran (Marianne), die zijn scenario baseerde op een succesvolle Japanse mangaserie.

Datum en trailer

De eerste twee afleveringen van Drops of Blood staan op 21 april op Apple TV+. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering bij.

Drops of God

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie