Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nu te zien: hartverscheurende vader-dochterfilm Don't Make Me Go

Trailers | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Ben je nog op zoek naar een lekkere snotterfilm voor op de bank dit weekend? Houd dan maar een zakdoek bij de hand voor Don't Make Me Go, waarin een vader en een dochter een ontroerende roadtrip maken.

Max is de alleenstaande vader van tienerdochter Wally en voelt zich schuldig. Niet omdat hij haar die idiote voornaam heeft gegeven, maar omdat hij veel te weinig tijd met haar heeft doorgebracht. Hij wil die verloren momenten inhalen, maar de klok tikt want er is een dodelijke ziekte geconstateerd bij Max. Om de tijd die hij nog heeft optimaal te benutten, besluit hij Wally mee te nemen op een roadtrip van Californië naar New Orleans, waar zijn schoolreünie wordt gehouden. Stiekem hoopt hij daar ook zijn ex weer te zien en de band tussen Wally en haar moeder te herstellen.

Don't Make Me Go

Het nieuwe drama Don't Make Me Go heeft alle ingrediënten om de snotterfilm van het jaar te worden: alleenstaand ouderschap, ziekte, een vader-dochterrelatie en verloren liefde. De hoofdrol van Max wordt gespeeld door John Cho, die je kunt kennen van de Star Trek-films en de thriller Missing. Dochter Wally is een rol van nieuwkomer Mia Isaac. Je ziet Don't Make Me Go op Prime Video, en aan de hand van onderstaande trailer kun je alvast inschatten hoeveel tissues je denkt nodig te hebben.

Don't Make Me Go

Drama | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie