Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: de superspannende Netflix-docuserie The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

Trailers | 17 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De documentaireserie The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman gaat over de ultieme oplichter Robert Hendy-Freegard. En het belooft spannend te worden.

Vond je The Ripper en Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer goed? Dan gaat The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman je vast ook prima bevallen. Deze documentaireserie is van dezelfde makers en het onderwerp spreekt zeer tot de verbeelding. 

Robert Hendy-Freegard

De Brit Robert Hendy-Freegard laat al jaren, overal waar hij komt, een spoor van vernieling achter. De barman, tweedehands autoverkoper en oplichter vertelt mensen dat hij bij de Britse inlichtingendienst MI5 werkt, troggelt ze hun spaarcenten af en laat ze zelfs onderduiken omdat ze zogenaamd op een hitlist van de IRA staan. 

Waar is Sandra?

Hij heeft het ook voorzien op vrouwen die hij helemaal inpalmt. Hendy-Freegard zorgt dat ze hun familie niet meer zien en al hun geld aan hem geven. In The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman doen twee kinderen van een slachtoffer hun verhaal. Moeder Sandra raakte in de ban van ene 'David' (oftewel Robert) nadat ze hem ontmoette op een datingsite. Twee jaar na die ontmoeting verliet Sandra haar kinderen en sindsdien werd er niets meer van haar vernomen. Dat is nu 7 jaar geleden. 

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman staat vanaf 18 januari op Netflix.