Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: internationale diplomatiek en intrige in The Diplomat

Trailers | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Eindelijk zijn er dan bewegende beelden van The Diplomat, de nieuwe Netflix-serie die zich afspeelt in de wereld van internationale topdiplomaten.  Keri Russell speelt de hoofdrol en schrijver Debora Cahn verdiende haar sporen met Homeland en The West Wing.

De trailer van de achtdelige serie The Diplomat belooft lekker veel internationale locaties, kleurrijke personages, pittige dialogen en explosieve actie. Keri Russell speelt de hoofdrol van Kate Wyler, de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. 

The Diplomat

Eigenlijk had Wyler gehoopt op een positie in een brandhaard als Afghanistan en niet zo'n ingeslapen plek als Engeland, maar al snel krijgt ze in Londen genoeg op haar bord. Een aanslag op een Brits oorlogschip dreigt namelijk te escaleren tot een wereldwijde politieke crisis. Ondertussen moet Wyler ook nog haar huwelijk met echtgenoot en collega-diplomaat Hal (Rufus Sewell) op de rails zien te houden.

Trailer

Op 20 april staan alle acht afleveringen van The Diplomat op Netflix. Aan onderstaande trailer te zien wordt het in ieder geval niet saai.

The Diplomat

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie